För medlemmar

Världens bästa mellanmål – Cookalong med Dietistens Val


Häng med Caroline (en av våra dietister) i köket när hon lagar världens bästa mellanmål. Under tillagningen får du också flera bra kosttips och inspiration till andra snabba och enkla mellanmål som håller dig mätt och glad mellan måltiderna.
För medlemmar

Yoga & Soma Move med Cecilia Gustafsson


Här kommer en hälsning från mig som också är hemma och fantiserar om yinyoga i solnedgångar på terassen eller plankan.. Som ett substitut för er som missar vårens träningsresor, kommer här lite digital yoga, träning och kärlek. Jag känner i alla fall att ni finns där på andra sidan skärmen när jag gör mina klasser.
För medlemmar

Skidstyrka med Mats Larsson


Mats Larsson är skidcoach och längdskidåkare med både OS- och VM-medaljer i bagaget. Mats följde med oss på vår löpar- och rullskidvecka i Portugal i mitten av oktober. Han passade då på att köra sitt skidstyrkepass bestående av 13 olika övningar. Du kan nu digitalt ta del av hela passet! I vinter har du chans att träna tillsammans med Mats på vårt Skicamp i Östersund. Det blir två längdskidhelger på Östersunds skidstadion där du får möjlighet till både teknikpass, tid för egen distansåkning, rörlighets- och återhämtningspass samt föreläsningar och workshops.
För medlemmar

Yoga med Majja Lundh


Våren är här nu! Visst har vi längtat. Fortfarande ligger den där "corona-isoleringen" över oss, med vissa begränsningar som vi inte är vana vid, men vi kan tacksamt njuta av det grönskande livet utanför. Kanske vill du testa detta flödande yogapass med Majja Lundh ute i gröngräset, hemma på mattan eller på en plats du gillar. Majja är en uppskattad ledare på Springtimes träningsresor och skriver här nedan en hälsning till er!

TCS New York City Marathon – it will move you


TCS New York City Marathon är ett av världens mest mytomspunna lopp. Att springa genom New Yorks alla fem stadsdelar, påhejad av två miljoner supportrar och slutligen gå i mål i Central Park, går inte att beskriva i ord - det måste upplevas!
För medlemmar

Världens snabbaste mil med barnvagn – 32:20 av John och Nancy


John Kingstedt och dottern Nancy, 6 månader, är snabbast i världen över 10 km med barnvagn!! – Det nya världsrekordet lyder på 32:20 och slogs i Startmilen i Örebro den 6 april 2019. Kingstedt om rekordlöpningen, hur han tränat med Nancy och barnvagnen, vad man kan tjäna på att träna med vagn, vad som var tuffast under loppet och om den tuffa träning elitlöparen John kör i sin löpsatsning. (utan vagn).

Italy Coast to coast


Italy Cost to coast - fantastisk laglöpning i Italien. Varje lag består utav 3-4 personer som springer en 4 dagar lång stafett som tar oss från Adriatiska havet i öst till Tyrrenska havet i väst.

Asics Stockholm Marathon 2019


Pär Lodin fångade stämningen och några av löparna i 2019 år ASICS Stockholm Marathon! Det blev nytt banrekord på herrsidan genom Etiopiens Nigussie Sahlesillassie som vann på imponerande 2:10:10.