Om Springtime Friends

Springtime Friends är din digitala medlemsklubb med tjänster, erbjudanden, träningsinspiration och gemenskap online – ett forum där du som vill bli inspirerad till ett aktivt och hälsosamt liv ska kunna hitta motivation, kunskap och träningsglädje.

Springtime Friends är till för dig som är kund hos Springtime Resor eller som är prenumerant på löpartidningen Runner’s World eller cykeltidningen Bicycling – men alla kan vara med. Inom kort kommer du att kunna bli medlem hos oss. Missa inte chansen att få ta del av all träningsinspiration, exklusivt innehåll, förmåner och rabatter!

Här på springtimefriends.se ger våra experter och ambassadörer inom olika områden dig inspirerande och användbara tränings- och kosttips. Här kan du också läsa artiklar om nya forskningsrön kopplat till både fysisk och psykisk hälsa, varvat med gästinslag från våra ledare, profiler och skribenter – allt för att du ska få värdefull kunskap och inspiration om träning och hälsa. Som medlem i Springtime Friends härliga gemenskap kan du också träna online med flera av våra uppskattade ledare via den digitala träningstjänsten MyMowo, som ingår i medlemskapet.

En stor del av innehållet är exklusivt för dig som är medlem och vi tror att du vill bli medlem av flera anledningar när du läser vad som ingår i ett medlemskap. Lite längre ner på sidan kan du läsa om alla förmåner, eller klicka här för en kortfattad version.

Vi hoppas att du ska må bra här hos oss och känna samma gemenskap och träningsglädje som du gör på våra fysiska resor, på våra event och i våra tidningars olika kanaler.

Alla behöver en bra kompis och vi på Springtime Friends vill gärna vara din – välkommen in i värmen!

Springtime Sports Club – gemensam klubb att tävla för

För dig som tävlar eller vill ha en klubb att representera när du deltar i olika motionslopp och tävlingar så är du som medlem automatiskt en del av vår klubb, Springtime Sports Club. Klubbtillhörigheten ingår fritt i ditt medlemskap och vi kommer i samband med utvalda lopp/tävlingsarrangemang att bjuda in dig till exklusiva VIP-event och samlingar.

Våra ambassadörer

I vårt nätverk finns otroligt mycket kompetens och inspiration att hämta. Du som varit med på en träningsresa eller ett event med Springtime eller Runner’s World har säkert inspirerats av vår fantastiska ledarstab. Vi vill att du ska motiveras och ta del av deras kunskap mellan gångerna du träffar oss och har därför valt ut några ambassadörer vi jobbar lite extra med här på Springtime Friends. De representerar flera områden inom träning och hälsa och ger dig sina tips på olika sätt i våra kanaler. Lär känna dem mer här och håll utkik på sajten för att ta del av deras inlägg.

Medlemsförmåner

Här kan du läsa om alla förmåner och exklusivt innehåll som ingår när du är medlem i Springtime Friends.

Digital träning på MyMowo
MyMOWO är en digital träningstjänst med ett brett utbud av träningspass och träningsformer anpassade för att göra hemma, på jobbet eller på resan. Flera av de profiler vi samarbetar med inom Springtime, Runner’s World och Bicycling finns med i utbudet samt en rad andra duktiga ledare och inspiratörer. Värde 149 kr/mån.

Kurser och träningsinspiration på PerformIQ Life
PerformIQ Life hittar du inspiration, motivation och välbeprövade program som avser att hjälpa dig att jobba med din hälsa och allmänna välmående. Genom ditt medlemskap kommer du åt innehållet på sajten och kan ta del av kurser och utmaningar. Värde 139kr/mån.

Tillgång till digitala Runner’s World & Bicycling
I ditt medlemskap i Springtime Friends ingår våra tidningar Runner’s World och Bicycling’s digitala utgåvor samt RW’s digitala utbud.

  • Du får tillgång till Sveriges största sökbara löpararkiv
    Via vår nya app kan du läsa senaste Runner’s World (12 nr om året) när och var du vill, i din mobil eller läsplatta – eller i din dator via vår nya E-tidningsplattform.
  • Du får tillgång till allt låst material på runnersworld.se
    På sajten publicerar vi bonusmaterial och unika artiklar, som är tillgängliga endast för våra prenumeranter.
  • Du får rabatt på RW’s exklusiva träningsprogram
    Runner’s Worlds träningsprogram, framtagna exklusivt för dig som prenumererar av vår chefredaktör Anders Szalkai.

Tillgång till Smart Mat
Med den digitala plattformen Smart Mat skapar du ett kostprogram som är helt anpassat till dig – ditt träningsprogram, dina förutsättningar och din målsättning. Smart Mat hjälper dig helt enkelt att äta så att du mår bra och presterar bättre. Som medlem i Springtime Friends får du fri tillgång till tjänsten.

Webinars – digitala föreläsningar och workshops
Vi kommer att producera exklusiva webinars/program kopplat till kost, hälsa och träning löpande på sidan för dig som är medlem. Dessa är ca 20 min långa och ger dig inspiration och specifik kunskap på olika teman inom dessa områden.

Låsta artiklar och nyheter
En del av sajten innehåller låsta artiklar, webinars och nyheter som endast du som medlem får tillgång till. Det kan handla om tips och tankar från våra ambassadörer, senaste forskningen eller exklusivt material som ger dig värdefull kunskap och inspiration.

Springtime Sports Club – gemensam klubb att tävla för
För dig som tävlar eller vill ha en klubb att representera när du deltar i olika motionslopp och tävlingar så är du som medlem automatiskt en del av vår klubb, Springtime Sports Club.

Rabatt hos Runners Store
Runners Store är Sveriges ledande butik när det kommer till löpning. Här hittar du allt du behöver för att rusta dig som löpare. Som medlem i Springtime Friends får du 20% rabatt på Runners Stores utbud både i butik och på nätet. Gäller skor och kläder till ordinarie priser och inte det digitala sortimentet.

50 kr i bonus varje månad
Vi vill att ditt medlemskap hos oss ska gynna dig när du reser med oss. I ditt medlemskap i Springtime Friends samlar du varje månad 50 kr i en pott* som du kan utnyttja som rabatt/avdrag när du bokar en Training Camp vecka eller en löparresa inkluderat flyg och boende utanför Sverige.

*Rabatten kan utnyttjas först efter 6 månaders medlemskap och kan högst samlas under 24 månader. Därefter förfaller ej utnyttjad bonus och du påbörjar insamlandet av ny pott enligt samma modell och regler. Rabatten måste utnyttjas innan avslutat medlemskap annars förfaller den.

Exklusiv förtur till bokning av våra resor och events
Du som medlem är viktig för oss och därför kommer vi att ge dig exklusiv förtur när vi öppnar upp bokningen till våra träningsresor, event och gruppträningar. Inbjudan kommer till dig via email innan vi släpper upp dem ”publikt”.

Exklusiva inbjudningar
Som medlem ser vi till att du alltid får inbjudningar till VIP-event, föreläsningar och andra arrangemang vi gör i samband med nummerlappsmässor, motionslopp och liknande events.

Specialpriser på löpargrupper och gruppträning
Du kommer som medlem alltid ha ett specialpris på de träningsgrupper vi arrangerar inom Springtime Friends.

Erbjudanden i vår webshop
I vår webshop hittar du många bra produkter för din träning och hälsa. Du kommer att hitta specialpriser och erbjudanden som endast gäller om du är medlem i Springtime Friends.

Månadsmail
Vi samlar de aktuella rabatterna och erbjudanden till dig i ett månadsmail. Här lyfter vi också det som vi tycker är extra intressant och ger dig en och annan träningsutmaning. 

Medlemsvillkor
Läs våra fullständiga medlemsvillkor här.

Vill du ha mer inspiration så rekommenderar vi att du besöker våra partners:

Allt om löpning – Sveriges bästa löpartidning: Runners World

Allt om cykling – Sveriges bästa cykeltidning: Bicycling

Resor och events – Sveriges största arrangör av tränings- och löparresor: Springtime Travel

Allt om skidåkning – Sveriges största skidtidning: Vasalöparen