Barmarks- och skidläger på Camp Järvsö

Barmarks- och skidläger på Camp Järvsö


Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö, 21-24 oktober. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Den här helgen är en riktigt skön kompott där vi gästas av handbollsprofilen Staffan Olsson samt Mats Larsson fd landslagscoach och även landslagsåkare i längdskidor. 

LÄS MER OCH BOKA HÄR

Det är dags att förbereda sig för skidsäsongen och det gör vi tillsammans med vår omtyckta skidcoach Mats Larsson. Vi kommer den här säsongen att genomföra fyra Skicamps i Järvsö (och Harsa). Vi börjar med denna helg med ett ”Skicamp på barmark”. Helgen kommer innehålla skidspecifik barmarksträning, rullskidåkning, skidstyrkepass och löpning. Förutom det erbjuder vi yoga, rörlighet och sköna stretchpass på programmet. Helgen passar både dig som ska åka något av loppen under Vasaloppsveckan 2022 och dig som vill förbereda dig för skön skidåkning i vinter. 

Som en extra bonus så får alla som är med på något av våra skicamps möjligheten att köpa en startplats till Vasaloppet 90 km den 6 mars 2022. Vasaloppet fyller 100 år så det kommer att bli en väldigt speciell upplevelse. Tillsammans med startplatsen erhåller man också ett träningsprogram av Mats Larsson som sedan (digitalt) kommer att följa upp programmet under resan mot Vasaloppsstarten. Vi har ett begränsat antal platser.

Liten Oktoberfest med Staffan Olsson! Staffan Olsson är mest känd som en mångårig profil i landslaget i handboll med en fantastisk meritlista. Staffans intresse för öl har gjort att han både utbildat sig till sommelier men också varit med och tagit fram öl under eget namn. En sort heter ”En Kul Lager”, döpt efter en populär handbollsfint. Under provningen får vi testa andra öl än Staffans egna.


Läs också

Fem saker bara vi cyklister förstår

Ledarkrönika. Vi har alla varit där, i ett sammanhang där samtalen liksom aldrig tar fart,...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fyra skäl att älska höstlöpning!

Hösten är här - den perfekta årstiden för löpning. Så här maxar du höstens träningspass!

Läs mer

Vässa skidformen i Järvsö

Springtime Skicamp på Camp Järvsö är en långhelg med fokus på att ta din längdskidåkning...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Springtime Friends löpargrupp - kicka igång 2022!

I mitten av januari kör vi igång Springtime Friends löpargrupp igen tillsammans med Runner’s World!...

Läs mer
Höstens bästa löppass

Distanslöpning, där man springer sin vanliga runda i sitt ”standardtempo”, är nog det vanligaste passet bland oss löpare. Passet underhåller...

Läs mer
Digital Training Camp: Skidstyrka med Mats Larsson

Mats Larsson är skidcoach och längdskidåkare med både OS- och VM-medaljer i bagaget. Mats följde förra året med oss på...

Läs mer
Är du sugen på en träningshelg i fjällen?

Då är Springtimes höstweekend, Camp Höstglöd, något för dig. Det är en träningshelg i oktober för kropp och själ, för...

Läs mer